Clinic cats - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Kelly Sinke - WaarBenJij.nu Clinic cats - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Kelly Sinke - WaarBenJij.nu

Clinic cats

Door: Kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly

08 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Dit zijn George en Clyde. Deze 2 katten wonen in de clinic. George is een paar jaar geleden binnen gebracht na een aanrijding. Zijn hele kopje lag in diggelen, en bijna alle dierenartsen op 1 na hadden geen hoop meer voor hem. De dierenarts die het toch nog wilde proberen heeft toen zijn kopje weer 'aan elkaar genaaid' en wonder boven wonder heeft hij het overleefd.
Hij wordt sinds die tijd geschoren, omdat hij zichzelf niet kan wassen.
George is erg lief en wilt af en toe nog spelen :D

Clyde is ooit eens komen aanwaaien en vond het hier wel erg gezellig. Hij woont in de stallen van de clinic. Clyde is erg lief en houd van knuffelen :D

• 09 September 2008 - 10:15

Marga:

Hello Kelly
    He joh wel lekker hoor zo een huiselijk huis waar je ook nog eens bij familie zit, echt te gek.
    Maar wat anders, Clyde mag dan wel een knuffel kat zijn maar je laat hem wel daar he!!!!
    Je hebt zelf al drie van die mafkezen dat is toch wel genoeg?
    De clinic ziet er gaaf uit, echt te gek dat ik op deze manier mee kan genieten van je belevenissen, hoop dat alles goed gaat met jullie.
    Groetjes Marga
    XXXXXX

• 11 September 2008 - 21:22

Liek:

hey kel
    aaah zielig voor die kat joh maar hij ziet er wel goed uit na zoiets mijn complimenten aan de arts die het heeft gedaan want ik zou in zijn of haar schoenen t zelfde gedaan hebben (als ik dat kon hihi) maar alles gaat goed hier en met jou ook?
    ik heb nu weer een nieuw baantje want zeezicht is maar tijdelijk maar ik werk nu op de boulevart bij een tent erg gezellig:) we hebbe iedere avond een bandje die optreed alleen t nadeel is is dat ik minder verdien he:) maar maak niej uit weet je vandeweek hadde we een bedrijfsuitje van de politieke partyen en weet je wie daar ook tusse zat?
    mevrouw rita verdonk:S toen ik dat aan iedereen vertelde zeide ze allemaal moest je haar geen trap geve:P maar ik zei nee want ik bood haar wel een drankje aan maar ze had zelf al moeite om de trap op te komen dus ik d8 de trap doet de rest wel haha hoef ik niks voor te doen:P
    maar ik hoor wel wat van je e-mail me:D love you xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    kipke